PIZZA PIZZA DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1989 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Pizza Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 0:10 Ze zijn de best! Ze luisteren echt naar de klant, Ze geven een enorme goede service. En hun eten is echt kwaliteit!
25 sep 2022 om 21:49 Het was weer lekker
25 sep 2022 om 16:54 Het was goed
25 sep 2022 om 15:07 Eten was oké bezorgtijd was snel
24 sep 2022 om 22:25 milk chake ok kapsalon Ze waren geweldig
23 sep 2022 om 23:21 Kapsalon en broodje doner. Waren goed van smaak.
21 sep 2022 om 9:33 Simpel patatjes besteld met 2 snacks bamihapje en frikandel. wat kan daar fout aan gaan zou ie denken.... Nou alles.. patat was slap en koud bamihap was aan zacht niet knapperig en frikandel.. tsjaa laten we zeggen t zelfde.
19 sep 2022 om 12:15 Patat was slap en raar. En ik had 2 patatjes pinda + extra bakje pindasaus besteld en dan krijg ik vervolgens 2 patatjes zonder en 1 bakje pindasaus. Turkse pizza was wel oké. En je krijgt je eten in een zielig zakje gehangen aan de fiets ofZo
18 sep 2022 om 21:43 Jammer dat als jullie geen hamburger hebben.en dat jullie aan mij vragen ok iets anders waarop ik antwoord doe dan maar wen broodtje mexicano maar wen hamburger is 6 euro mexicano broodtje kan geen 6 zijn.
18 sep 2022 om 21:42 Patat vond ik wat slap en flauw smaken. De rest goed. En de bezorging, tiptop, snel en vriendelijk!
17 sep 2022 om 22:39 Top bezorgen
17 sep 2022 om 9:07 Pizza’s zijn in orde voor de prijs kwaliteit verhouding, maar wat ik jammer vind is dat ik al meerdere keren kleine stukjes aluminium folie in mijn pizza heb terug gevonden. Let hier alsjeblieft extra op.